Street photography by Markus Hartel

Foto van Street photography by Markus Hartel

(Foto: copyright Markus Hartel)

Markus Hartel is een bekend fotograaf uit New York die zich sinds 2003 volledig op straatfotografie richt. Zijn werk is al meermaals internationaal onderscheiden en gepubliceerd in de internationale media. Zijn website is een lust voor het oog en staat garant voor vele uren kijkplezier.

Op zijn website vind je een groot aantal foto’s in zowel zwart-wit als kleur. Het merendeel van deze foto’s is gemaakt in New York waar Markus Hartel met zijn Leica M9 op jacht is naar de mooiste straatfoto’s.

De foto’s van Markus Hartel reflecteren het dagelijkse leven op straat maar hebben zo’n eigen stijl dat je er gebiologeerd naar blijft kijken. Hij heeft een oog voor detail waardoor bijna iedere foto een jueweeltje is.

Ook het photoblog is erg interessant om te lezen. Hierin vind je een verscheidenheid aan artikelen over fotografie en straatfotografie. De website van Markus Hartel is een echte aanrader voor iedereen die (straat)fotografie een warm hart toedraagt.

Wil je dagelijks op de hoogte blijven van leuke nieuwtjes en nieuwe foto’s van Markus Hartel dan kan je hem volgen op Twitter en Facebook.

Recente foto's