Eric Kim Photography

Foto van Eric Kim Photography

(Foto: copyright Eric Kim)

Een van de websites die ik regelmatig bezoek is die van Eric Kim. Deze internationale straatfotograaf heeft voor mij een erg aansprekende stijl van fotograferen. Op zijn website vind je een mooi overzicht van een aantal van zijn straatfoto’s. Ook is er op de site van Eric Kim een uitgebreid blog over straatfotografie te vinden.

In zijn blog lees je veel leuke tips van Eric zelf maar ook van een groot aantal andere fotografen. Bijna alle artikelen gaan bovendien vergezeld van prachtige straatfoto’s van bekende en minder bekende straatfotografen. Erg leuk is de manier waarop veel andere onderwerpen worden betrokken op het genre straatfotografie. Dit geeft regelmatig een nieuw inzicht in dit genre.

Ook organiseert Eric Kim met enige regelmaat workshops straatfotografie over de hele wereld. Op de site zijn daar verschillende impressies van te vinden met natuurlijk een groot aantal foto’s. Een ander leuk onderdeel is het overzicht met Street Photograhy videos. Daar vind je een overzicht met Eric Kim’s favoriete videos over dit onderwerp.

Als je meer wilt leren over straatfotografie en je het leuk vindt om regelmatig nieuwe (straat)fotografen te ontdekken dan mag de website Eric Kim Photography niet in je bookmarks ontbreken.

Recente foto's